0

No products in the cart

Σαλάτα burrata

Συστατικά

Μισό κιλό τοματινια βελανίδια Κρήτης
1 πουγκί burata τυρί
150 γρ κρουτον προζυμενιο με παντζάρι ΕΡΩΦΙΛΗ
Αγνό παρθένο ελαιόλαδο
Φυσικό αλάτι θάλασσας ΚΑΠΡΗΣ
Ρίγανη
Βαλσαμικο
Λίγο μαϊντανό
Ελιές Καλαμών

Για το σερβίρισμα

Σερβίρουμε με λίγες ελιές διάσπαρτες και βαλσαμικο απο πανω.

Σαλάτα burrata

Μεθοδος Εκτελεσης

Πλένουμε καλά τα τοματινια και τα κόβουμε στη μέση.
Σε μια λεκάνη τοποθετούμε τα τοματινια,το κρουτον παντζάρι, λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό, ρίχνουμε αλάτι, ρίγανη, ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Τοποθετούμε τη Burata μας σε ένα στρογγυλό πιάτο και περιμετρικά τη περικυκλώνουμε με τα τοματινια και το κρουτον.

Σχετικά προϊόντα