No products in the cart
Σαλάτα burrata
Συστατικά
Μισό κιλό τοματινια βελανίδια Κρήτης
1 πουγκί burata τυρί
150 γρ κρουτον προζυμενιο με παντζάρι ΕΡΩΦΙΛΗ
Αγνό παρθένο ελαιόλαδο
Φυσικό αλάτι θάλασσας ΚΑΠΡΗΣ
Ρίγανη
Βαλσαμικο
Λίγο μαϊντανό
Ελιές Καλαμών
Για το σερβίρισμα
Σερβίρουμε με λίγες ελιές διάσπαρτες και βαλσαμικο απο πανω.
Σαλάτα burrata
Μεθοδος Εκτελεσης
Πλένουμε καλά τα τοματινια και τα κόβουμε στη μέση.
Σε μια λεκάνη τοποθετούμε τα τοματινια,το κρουτον παντζάρι, λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό, ρίχνουμε αλάτι, ρίγανη, ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Τοποθετούμε τη Burata μας σε ένα στρογγυλό πιάτο και περιμετρικά τη περικυκλώνουμε με τα τοματινια και το κρουτον.